Taiteilijat

Joni Tanskanen

Kuvataiteilija, kirjoittaja

Instagram: @joni.tanskanen

 

Taiteilija, kirjoittaja, designeri ja kulttuurin parissa toimija.

 

Jonin inspiraation lähteenä toimivat kätketyt, piilossa olevat ja näkymättömät asiat ja merkitykset asioiden takana. Näitä pohdintoja olemassa olevan ja olemattoman sekä ymmärrettävän ja kätketyn rajapinnoilta hän tutkailee, tarkastelee ja tuo esille taiteensa kautta. Joni tekee taidetta monin eri tekniikoin, akryyleillä, vesiväreillä, tusseilla ja öljyväreillä, sekä lisäksi hän valokuvaa tekee digitaalista taidetta ja sanataidetta.

Riikka Varonen

KUVATAITEILIJA

Instagram: @ripuancestor.art

 

Muotoilija, kuvataide- ja cosplay-harrastaja, kirjoittaja.

 

Piirrän, maalaan, muovailen, rakentelen, ompelen, kokeilen. Aiheita löytyy luonnosta, ihmisyydestä ja ihmismielestä, minuudesta, avaruudesta ja mediasta. Teen taidetta omaksi ilokseni, joskus jotain sanoakseni. Pyrin pitäytymään ympäristöystävällisemmissä ja kierrätetyissä materiaaleissa.

Lili Peltola

Kuvataiteilija

Instagram: tillukkalili_art

 

Sarjakuva urasta haaveileva Joensuulainen kuvataiteilija.


Maalaan ja piirrän paljon vapaa ajallani ja fantasia hahmojen suunnittelu on parasta mitä tiedän. Siksi kai luonnostaan teen tarinoita suunnittelemien hahmojen ympärille, joista muodostuu sitten sarjakuvia.

Muu aika jolloin en piirrä, pelaan kavereiden kanssa d&d:tä ja muita roolipelejä ja leikin kissojeni kanssa.

 

Ida Käkelä

KUVATAITEILIJA

Instagram: @ida.kakela

kuvataiteilija, muusikko

Ida Käkelän värikylläiset teokset syntyvät vesiväreillä ja muilla maalaustekniikoilla tai kierrätysmateriaaleista. Ida käsittelee taiteen keinoin omista kokemuksistaan kumpuavia yhteiskunnallisia aiheita, kuten mielenterveyttä ja tasa-arvoa, ja maalaa myös luonnon inspiroimana. Musiikin saralla Rosmarie Varis -nimellä julkaistut, laulua ja kitaraa yhdistävät kappaleet luotaavat ihmismielen sopukoita ja etsivät pimeydestä valoa.